ЎЗБЕКИСТОНДА СУҒУРТА МАҲСУЛОТИНИ СОТИШ КАНАЛЛАРИНИНГ БУГУНГИ ХОЛАТИ - Абдимўминова Саодат Тахиржоновна (Insurance market of Uzbekistan, 2024)
Суғурта бозори замонавий иқтисодиётнинг ажралмас қисми ҳисобланади. Суғурта маҳсулотини сотишни тўғри ташкил этиш ва самарали сотиш технологияларини йўлга қўйиш суғурта компанияларининг бозордаги рақобатбардошлигини оширишда ҳал қилувчи аҳамиятга эга. Ушбу мақолада Ўзбекистонда суғурта маҳсулотларини сотиш каналлари, уларнинг ўзига хос жиҳатлари ва мавжуд муаммолар таҳлил қилинди.