OZIQ-OVQAT VA QISHLOQ XO'JALIGI TASHKILOTI OZIQ-OVQAT NARXLARI INDEKSI TENDENSIYALAR TAHLILI - Eshboyev , Mirjalol; Kamilova , Zulfira (Insurance market of Uzbekistan, 2024)
Oziq-ovqat va qishloq xo'jaligi tashkiloti oziq-ovqat indeksining tahlili olib borildi. Yillar davomida ushbu indeksning natijalariga asoslangan holda ARIMA ekonometrik modeli orqali kelgusidagi natijalar prognoz qilindi. Prognoz natijasi indeks qiymatlarining sekinlik bilan o’sishini ko’rsatdi.