SUG‘URTA KAPITALIDAN INVESTITSIYA SIFATIDA FOYDALANISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA BAHOLASH (DEA MODELI ASOSIDA) YO‘LLARI - Kenjayev Ilhom G‘iyozovich (Insurance market of Uzbekistan, 2026)
Maqolada sug‘urta kapitalidan investitsiya sifatida foydalanish samaradorligini oshirish va baholashning ilmiy-amaliy asoslari yoritib berilgan. Shuningdek sug‘urta kapitalidan investitsiya sifatida foydalanish samaradorligini oshirish va (DEA modeli asosida) baholashning amaliy jihatlari tahlil etilib, ilmiy va amaliy tavsiyalar berilgan.