MAMLAKAT ICHKI INVESTITSION IMKONIYATLARINI KENGAYTIRISHDA SUG‘URTA KOMPANIYALARI INVESTITSION FAOLIYATINING ROLINI OSHIRISH MASALALARI - Ilhom Kenjayev (Insurance market of Uzbekistan, 2026)
Mamlakat ichki investitsion imkoniyatlarini kengaytirishda sug‘urta kompaniyalari investitsion faoliyatining ilmiy-amaliy asoslari yoritib berilgan. Sug‘urta kompaniyalari investitsion faoliyatining amalga oshirish imkoniyatlari asoslangan. Mamlakat ichki investitsion imkoniyatlarini kengaytirishda sug‘urta kompaniyalari investitsion faoliyati amaliy jihatlari tahlil etilgan. Olib borilgan izlanishlar natijasi o’loroq ilmiy va amaliy tavsiyalar berilgan.