O‘ZBEKISTONDA SUG‘URTA XIZMATLARI BOZORINI YANADA RIVOJLANTIRISH STRATEGIYASI - Mavrulova Nilufar Abduxalilovna (Insurance market of Uzbekistan, 2025)
Maqolada sug‘urta xizmatlari bozorida ijobiy dinamikani ta’minlash sug‘urta tizimining raqamli platformalarga transformatsiyalashuvi, mediamarketing strategiyasini qo‘llash orqali potensial mijozlar auditoriyasini kengaytirish, sug‘urta faoliyatini tashkil etish sifatini yaxshilash va sohani rivojlantirishning yangi imkoniyatlarini joriy qilishni taqozo etishiga oid masalalar bayon qilingan. Shuningdek, O‘zbekistonda sug‘urta xizmatlari bozorini yanada rivojlantirishga oid yo‘nalishlar ishlab chiqilgan.