IQTISODIY MAKTABLARNING FOYDA TUSHUNCHASIGA YONDASHUVLAR HAQIDAGI QARASHLARI - Turanov , Murodullo (Insurance market of Uzbekistan, 2024)
Foyda va uning xususityalari bo’yicha turli iqtisodiy maktablar vakillarining ilmiy qarashlari aks ettirilib, ushbu fikrlar tadrijiy o’ranilgan, foyda iqtisodiy kategoriyasining o’ziga xos xususiyatlari bo’yicha xulosalar keltirilgan.